vlijstje.nl
Online verlanglijstjes voor
elke gelegenheid.
Welkom
Vind vlijstje.nl leuk!


Online Winkels

Welkom op vlijstje.nl - gratis verlanglijstje

Feesten zijn altijd leuk, zeker als er cadeaus aan te pas komen! Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Kerst, verjaardagen of kraamfeesten. Het is echter niet altijd even makkelijk om iedereen op de hoogte te brengen van je verlanglijstje. Laat staat om lootjes te trekken bij Sinterklaas of Kerst, als deelnemers op verschillende plekken wonen. Om het vieren van Sinterklaas, Kerst, kraamfeesten, enzovoorts zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Vlijstje.nl de mogelijkheid om digitaal je verlanglijstje in te voeren en direct met de hele familie lootjes te trekken.

Waarom een verlanglijstje op Vlijstje.nl?

Je hebt helemaal gelijk, als je zegt dat er al tientallen websites zijn waarop je jouw lijstje in kunt vullen en lootjes kunt trekken. Maar op welke website heb je de mogelijkheid om een foto toe te voegen aan een cadeau op je verlanglijstje? Vaak is het namelijk niet precies duidelijk, wat je met de beschrijving van een cadeautje bedoelt. Door een foto te voegen, weet je zeker dat jouw cadeau begrepen wordt! De foto kun je zelf uploaden via onze website.

Daarbij is het op Vlijstje.nl mogelijk om een verlanglijstje aan je favorieten toe te voegen, zodat je snel kunt wisselen tussen lijstjes van andere familieleden.

Koop nooit meer hetzelfde cadeau!

Jaarlijks komt het bij vele huishoudens voor, dat mensen hetzelfde cadeautje voor iemand hebben gekocht. Dit is voortaan verleden tijd, als je een online verlanglijstje maakt op Vlijstje.nl! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om op andermans lijstje aan te geven, wat je gekocht hebt. Voor de maker van het lijstje is dit vanzelfsprekend niet zichtbaar.

Wanneer je aangeeft een bepaald cadeautje te kopen, komt dit in je overzichtspagina onder het kopje ‘dit koop ik’ te staan. Zo heb je direct een handig overzicht van de cadeautjes die je nog voor pakjesavond moet halen!

Maak vandaag nog je eigen lijstje op Vlijstje.nl!

Een lijstje per thema
Voor elk thema kun je hier een lijstje maken. Per verlanglijstje geef je aan voor welk thema het is.

Klik op de plaatjes om het thema te zien
  • verlanglijstje
  • verlanglijstje sinterklaas
  • verlanglijstje kerst
  • verlanglijstje verjaardag
  • verlanglijstje trouwen
  • verlanglijstje kraamfeest jongen
  • verlanglijstje kraaamfeest meisje
  • verlanglijstje housewarming
  • verlanglijstje luxefeest
Elk lijstje heeft de stijl van het thema dat is aangegeven.